Как да се разпознава, че жената има любовник

любовник Откриването, че съпругата ви има любовник, може да е трудно и болезнено преживяване. Въпреки това, е важно да се подчертае, че всички промени в поведението могат да имат много обяснения и не винаги са знак за изневяра (важи с еднаква сила и за двата пола). 

Внимавайте за следните промени в поведението:

  • Повишено внимание към външния вид:

Всички обичаме да се грижим за себе си и да изглеждаме добре. Но ако забележите, че вашата партньорка започва да обръща необичайно много внимание на външния си вид, като например внезапно си сменя стила на обличане и започва да носи по-атрактивни дрехи, да влага повече време във фитнеса или за козметични процедури, а после, така нагласена, излиза често на някъде без Вас, това може да бъде сигнал.

  • Промяна в комуникацията:

Комуникацията е основата на всяка връзка. Ако вашата партньорка, която обикновено е откровена и комуникативна, започва да избягва дълги разговори или става по-затворена и спира да Ви споделя както преди е правила, това може да бъде индикатор за промяна в отношенията. Може да се прояви и като намаление на споделяните моменти, емоции или мисли, или промяна в тон и стил на разговорите ви.

  • Променени интереси и приоритети:

Всеки човек се развива и променя с течение на времето и това е нормално. Но ако вашата партньорка изведнъж почне да проявява интерес към нови хобита или дейности, особено ако тези интереси категорично Ви изключват или тя няма желание да ги сподели с вас и водят до прекалено често отсъствие, то и това може да бъде сигнал.

  • Мобилен телефон:

Смартфоните са част от ежедневието ни и в тях се съхранява голяма част от личния ни живот. Ако вашата партньорка започне да се държи изключително защитнически спрямо своя телефон, често го държи далеч от вас, променя пароли, които преди сте знаели или прекарва повече време в чатове и социални мрежи, извън това, което сте свикнал да виждате, значи може и да става нещо нередно.

  • Подаръци и нови предмети:

Ако забележите, че жена ви прекалено често получава подаръци или носи нови вещи, които не може да обясни разумно как са се появили или избягва да каже откъде идват, може и да е признак. Също така, ако тя ви дава подаръци по-често от обикновено, това също може да е знак, тъй като някои хора могат да се чувстват виновни за изневярата и да се опитват да компенсират това чрез даване на подаръци.

  • Липса на интимност:

Ако съпругата ви отбягва интимността или връзката между вас двете изчезва, това може да е признак, че тя се отдалечава емоционално, а може и да е намерила кой друг да даде тази интимност.

  • Често отсъствие:

Ако тя внезапно започне да е постоянно е заета, да има нетипични и по-много делови пътувания или нови ангажименти, които ви държат разделени, това също може да бъде знак.

Целта на този материал не е да насърчава шпиониране или контрол над партньорката в търсене на любовник (прекомерната ревност също е голям проблем, съсипал не една и две връзки безпричинно), а да даде информация за промени в поведението, които могат да указват на проблеми в отношенията. Важно е да се подходи с разбиране и открит диалог, ако се предполага, че има проблеми във връзката. 

🔥 За консултация по имейл с психолог Боянова: КЛИК

За Вас подготви: психолог Людмила Боянова

снимка: pixabay.com

Последвайте психолог Людмила Боянова във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psiholog.boyanova/

Scroll to Top