ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЮБИМО СПИСАНИЕ- 1г.! От Вълчанова

ЛЮБИМО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЮБИМО СПИСАНИЕ!

С  Люси (Людмила Боянова) се познаваме от години. Докато с Мария Коева се запознахме преди година покрай идеята на Люси за списанието. До него момент с интерес четях съветите на Мария във форума за психология и нейните познания ме респектираха.

Когато Люси ми предложи да се включа в проекта за списание “Психика”, изпаднах в паника. Какво ще правя аз в списание за психология при условие, че не съм психолог?! Тя обаче ме увери, че с моите истории от живота ще бъда полезна на читателите. И така с малко страх и много желание се включих.

За всеки нов брой Мария е готова първа с материалите си и затова я наричаме помежду си “Светкавицата”. Доставям си удоволствието да съм първият нейн читател още преди да е публикувано списанието.

Люси също съумява някак да си даде материалите навреме и после почва да юрка и мен…

Аз всъщност имам поне за две списания напред готови материали, но готови само в ума ми. Съответно Люси звъни ден подир ден да попита какво става с материала, за който преди седмица съм и разказала така увлекателно по телефона?! Често под нейния натиск написвам нещо и после тя ми издърпва ушите, че не съм го написала както съм го разказала. И тогава вече се захващам сериозно за работа и написвам статията така, както си трябва.

А аз да си призная честно, се бавя не толкова защото не намирам време да седна и да напиша материал по тема, която ме вълнува в момента, а защото ме е страх. Вече година работя с две жени, които са невероятни! И Людмила, и Мария пишат много интересно. От тях научавам толкова неща, че се притеснявам, че просто не съм на нивото им. Те обаче явно не са на моето мнение и докато не си подготвя материала, не ме оставят на мира. И така вече година съвместно творим списанието, което четете.

Радвам се, че живота ме срещна с Людмила Боянова и Мария Коева! За мен е удоволствие да работя с тях! Трите сме на различна възраст и от различни градове, но съумяваме да работим като едно цяло!

Радвам се, че списанието ни набира популярност и читателите ни се увеличават постоянно. Искрено се надявам моите истории от живота да помагат на хората или най-малкото да ги накарат да се замислят. 

И трите правим списанието с много любов и докато имаме вас, читателите, ще продължаваме!

Честита ни една година на списанието!

Автор: Цветана Вълчанова

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top