СЪЗДАТЕЛИТЕ НА:

Стартират нов и уникален за България

подход за личностно развитие!

Този подход е съчетание от изпитаните във времето класически за практическата психология техники и най-съвременните средства за онлайн комуникация, които ще ти позволят участие независимо къде се намираш в удобно за теб време!

АКО ТЪРСИШ КАК:

да достигнеш до нови нива на самоусъвършенстване;

да разкриеш тайната на човешките взаимоотношения;

да научиш тънкостите на общуването;

да опознаеш себе си и другите около теб;

да овладееш техники за справяне със стреса;

да придобиеш знания по различни психологически теми, които те вълнуват;

да поставяш нови и нови предизвикателства пред себе си и да бъдеш лидер и победител в тях;

и да усвоиш още много други психологични техники, които да ти позволят да се потопиш в света на необятната наука психология;

Включи се в предстоящето откриване на първата за България:

ПСИХОЛОГИЧЕСКА ОНЛАЙН РАБОТИЛНИЦА "ПСИХИКА"

Създадена за теб, за да ти даде способите за промяна и самоусъвършенстване! Да ти разкрие нови и неподозирани хоризонти за личностно развитие!

Не на последно място, да ти помогне да живееш по един нов успешен и вълнуващ начин!

КАКВО ЩЕ ТИ ДАДЕ УЧАСТИЕТО:

 ясни и лесни за изпълнение изпитани във времето психологични техники, чрез които да постигаш своите цели;

успешен път за личностна промяна и самоусъвършенстване;

приятна и конструктивна среда от готини хора, сред които да разгърнеш способностите си и да научиш много нови неща;

и не на последно място, удобен начин за участие от стола пред компютъра и включване по всяко време, което ти е удобно;

СТАРТИРАМЕ С ИНТЕРЕСЕН КОНКУРС С НАГРАДА,

КОЯТО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ!

Лесно е! Трябва само да предложиш на профила ни във фейсбук - КЛИК или на страницата ни във фейсбук- КЛИК - име на тема, по която да се проведе в Работилницата нашият първи психологичен онлайн тренинг.

Идеите за тема на първия тренинг трябва да бъдат свързани с психологията. Общуване, себепознание, взаимоотношения, стрес... и още много други. Изборът оставяме на теб!

А наградата и редът за нейното спечелване са:

Ако предложението ти събере най-много положителни коментари и лайкове, то ще спечелиш напълно безплатно своето онлайн участие в Работилницата по предложената от теб тема!

За останалите участници в работилницата обещаваме достъпни цени, които ще бъдат обявени след избора на тема и на победител. 

Своето предложение за участие в конкурса давай до 31.10.2019г. включително.

И не забравяй да помниш предложението си, защото екипът сме решили, че ще има и други конкурси, в които може именно твоето предложение да е печелившо!

Пожелаваме ти успех!

Нека състезанието за избора на тема да започне СЕГА!

ОСТАВАЩО ВРЕМЕ ДО КРАЯ НА КОНКУРСА:

14 Comments:

 1. Виктория Иванова

  Аз предлагам тема:Споделянето между деца и родители също и момичета,живеещи без родители.Предлагам темата и за момичета,страдащи от онлайн тормоз!

 2. Конкурсът ни за избор на тема на първата групова задача, която ще се реализира под формата на психологичен онлайн тренинг, приключи! Честито на Ивелина Русева, която предложи Стресови състояния. Тя получава като награда участие в онлайн тренинга по темата БЕЗПЛАТНО. Има и изненада – Сянка Бг, Дамяна Дамяна и Виктория Иванова печелят също безплатно участие в психологичния онлайн тренинг на тема Стресови състояния! Честито и на тях!

  Пишете ни на office@psihika.eu, за да оставите имейла си. Ние ще ви потърсим, когато психологичната работилница “Психика” стартира.

 3. Алекзандра Добринова

  Предлагам темата за разбирането между деца и родители, защото в доста семейства има проблеми, който не са забелязани .
  Родителите не разбират децата си и техните мечти и това което те искат на направят тормозят ги психически и мисля,че това не е редно и ,че тази тема трябва да стигне до повече хора и най-вече до родителите, защото те толкова много са загрижени за свойте деца ,че понякога им вредят .
  Забравили са какво е да имаш мечти и да искаш да ги следваш!
  Във някой семейства има проблеми който не могат да бъдат споделени и децата не знаят какво да правят не мога да обясна с точни думи какво е защото не мога да намеря такива ,но всеки има право ня избор и на живот а понякога родителите не позволяват това на децата и това е прекалено

 4. Здравейте г-жо Добринова,

  Давате ни чудесно предложение, благодарим Ви и ще го имаме предвид. Ще се постараем да създадем и такава работилница при първа ни възможност!

  Поздрави!

 5. Аз предлагам за деца пораснали в семейство на зависимости унижения страх сексуални посегателства. За деца които са постояно критикувани за това че са излишни и са зависими от родителите.

 6. Силвия, благодарим за Вашето предложение. Ще го включим в списъка си с тренинги.

 7. Предлагам темата за доверието и предателството от близки хора-това е нещо опустошаващо и ограбващо те, каращо те да не бъдеш себе си, а някой друг, за да не се побъркаш и за да можеш да се опиташ да намериш сили да се изправиш за пореден път от шамарите, които ти нанася живота.

 8. Здравейте г-н Иванов.

  Чудесно предложение давате. Ще създадем и такъв тренинг.

  екипът на списание “Психика”

 9. Здравейте моята тема ще е за децата ,които са от LGBT тоест децата ,които са би сексуални, лесбийки, геьове, транс сексуални , пан сексуални . На тази тема е много трудно да се говори с родител особено ако този родител е хомофоб. Аз го знам от личен опит защото съм би сексуална .

  • Здравейте, Николета!

   Можем да помислим за тренинг, насочен както към родители, които се сблъскват с това детето му да има различна сексуална ориентация, така и към хора като Вас, които имат нужда от подкрепа.

   Екип на е-списание за психология “Психика”

 10. Пламена Василева

  Здравейте! Предлагам темата да бъде “Защо е важно да обичаме себе си”.

  • Благодарим Ви. Ще помислим и върху създаването на такъв тренинг!

   Екипът на списание “Психика”.

 11. Здравей те търся помощ. За да си обесня на себе си това мое поведение. Моя дълго годишен приятел преди години ми изневери и трудно премихнах през този период но останах с него след това вече сме заедно 7 години и понякога съм ядосана и незнам защо ми се случва но мисля че го тормозя с това мое поведение тои като цяло е добър човек но аз просто вече не зная дали не започвам да полудявам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.