Психолог

КОНСУЛТАЦИЯ ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

НЕСТАНДАРТЕН ПОДХОД ЗА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ

Защо да изберете психолог Боянова:

консултация

На всеки се случва в даден етап от своя живот да попадне в трудни ситуации, които преобръщат света изцяло. Тогава идва моментът, в който започват да се задават важни въпроси като: Как да се реши даденият проблем веднъж завинаги? Какво може да се направи още сега, за да започне веднага подобрението? Как да се вземе най-правилното решение? Как да се избегне повторението на проблема в бъдеще? Как да се изгради настоящия Аз? Как да се процедира с миналото, което е свързано с проблема?

На всички тези въпроси и на още много други, тук намирате отговор! Оставете проблемите си в миналото!

КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА ПОГАГА ЗА:

консултация
Да се започне веднага професионално работа по промяната на ситуацията чрез използването на нестандартен подход със средствата на психологията. Да се намерят правилните способи, чрез които  да се разрешат конкретните персонални проблеми, така че да не се причинява още ненужно страдание и да не се докарва депресия. Да се отключат личните собствени вътрешни ресурси, за някои от които и не се подозира, че се притежават. Да се придобие специфично самоусъвършенстване, което да спомогне да не се стига отново до познати задънени улици. Да  се получат безрезервни и безгранични разбиране, подкрепа и поддръжка от психолог Боянова по време на онлайн консултацията.  

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

консултация

За тези, които се борят, независимо колко е ужасяващо и сложно и търсят работещото решение при:
Трудности при намиране на изход от заплетени житейски ситуации;
Страхове и безпокойство от най-различно естество; Неясноти при вземане на важни съдбовни решения;
Нежелани емоционални състояния (вина, тъга, негодувание, гняв, раздразнение и други);
Проблеми в общуването с важни хора; Неувереност в себе си и проблеми със самочувствието;
Възникнали семейни конфликти; Любовни проблеми;
Самота и търсене на партньор;
Неприятно поведение от страна на близки, колеги и други; Стрес и проблеми на работното място;
Неясноти при разтълкуването на сънищата, притеснителни сънища, кошмари; Търсене на начини са самоусъвършенстване и личностно развитие, включително чрез средствата, предлагани от медитация, хипноза, автохипноза, релаксация.
И не на последно място, търсене на решение при още много други проблеми.

ЗА КОГО НЕ Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

консултация

Има една древна китайска поговорка, която гласи:

“Ако се даде на човек една риба, той ще се нахрани един път, но ако този същият човек се научи да лови риба, то препитанието му ще бъде осигурено за цял живот.”

Възползвайки се от поуката от именно тази доказала се през вековете китайска мъдрост, онлайн консултацията с мен не е подходяща за хора, които нямат желание да се научат сами “да ловят риба”. Т.е. не е подходяща за тези, които не са готови сами да поемат в ръцете си контролът над своя живот и които очакват, че винаги ще има някой друг, който да взема решенията в живота им вместо тях. 

КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО, АКО НЕ СЕ НАПРАВЯТ НУЖНИТЕ СТЪПКИ:

консултация Мнозина робуват на представата, че консултацията с психолог е своеобразна крайна мярка. Че към нея се прибягва чак като човек е стигнал до много тежки състояния, направил е нервен срив, затънал е в депресия, има други тежки състояния. Или пък, чак когато вече е съвсем притиснат от проблемите си и не вижда абсолютно никакъв изход от тях.

Това е основната грешка.

Защото, ако се чака нещата тотално да се влошат, може да се стигне и до там психологът да бъде принуден да насочи такъв човек към психиатър. Тогава решението на неговия проблем вече няма да изисква разговори, а лекарства.

Погледнете го така.

Ако имаме възел, който е вързан само един път, то ние лесно и бързо можем да го развържем. Но ако имаме възел, който сме навързвали и навързвали във времето в отказ да потърсим бързо решение за развързването му, докато е станал голяма стегната топка от малки възелчета, тогава вече нито е лесно, нито е бързо да се развърже.

Същото е и с проблемите. Не е добра идея да се оставят да се натрупват.

Не е необходимо повече да оставяте нещата на самотек. 

Да заявите сега онлайн консултация с психолог Боянова не е признак на слабост, а на предвидливост и далновидност.

 Консултацията онлайн с психолог Боянова означава, че Вие наистина се опитвате да решите проблемите, които са Ви споходили като за целта промените живота си.

Да ползвате консултация онлайн с психолог Боянова означава, че Вие навлизате в качествено ново, по-високо ниво, което ще Ви позволи да се гордеете с резултатите си.

КАК ПРОТИЧА И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА:

консултация

Работи се по система, при която не е нужно записване на час и чакане. Няма да се изисква от Вас да привеждате в употреба стратегии от „високо ниво“, с които само професионалист може да се справи. Представят се ясни, практични, приложими (но мощни) психологически хакове, които всеки може да използва. Те  предпазват от допускане на грешки, докато преминавате през трудния етап от Вашия живот. И ще Ви помогнат да излезете от омагьосания кръг, да намерите решение за проблемите си и да не саботирате сами своето бъдеще.
Цялата информация ще идва при Вас на Вашия имейл, който ще посочите при записването си. След това ще остане завинаги Ваша. Една консултация онлайн с мен, психолог Людмила Боянова, означава, че Вие описвате в един имейл до мен абсолютно всичко, което Ви притеснява. След това ще получите в отговор на имейла си съответните психологически рекомендации за решаването на Вашия проблем. Ако консултациите са повече, тогава Вие описвате в имейл до мен абсолютно всичко, което Ви притеснява. Ще получите в отговор на имейла си съответните психологически рекомендации за решаването на Вашия проблем. Ще получите и няколко варианта за решение на проблема си. Така няма да се ограничава свободата Ви на избор. След като се определи съвместно посоката на решение, се съставя индивидуален психологически план за разрешаване на Вашия проблем, който също получавате на имейла си.  

За мен:

консултация

Аз съм психолог Людмила Боянова.

Професионално с психология се занимавам от 2009 година. Благодарение на това имам богат опит в най-различни сфери на психологията и в предлагането на нестандартен поглед за решаването на наболяли проблеми. 

ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ:

консултация

При възникнали още някакви въпроси, на които не намирате отговор на тази страница, можете да се свържете с мен.

Нека заедно да ги обсъдим!

Лесно е, просто кликнете върху бутона “За контакт”.

Споделете тази страница в:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top