КОНСУЛТАЦИЯ ПО ИМЕЙЛ С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

НЕСТАНДАРТЕН ПОДХОД ЗА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ, ЗА ДА ОТКРИЕТЕ НОВИ ПЪТИЩА ПРЕД СЕБЕ СИ

КАК ПРОТИЧА И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОНСУЛТАЦИЯТА С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА:

консултация консултацияНе е нужно да се записвате предварително за час и да чакате със седмици, докато се освободи такъв, за да получите  психологическа консултация от психолог Людмила Боянова, която е професионалист с богат дългогодишен опит.консултацияВие избирате кога Ви е удобно да споделите проблема си. Психологическата консултация по имейл Ви дава спокойствието да формулирате вашите мисли и чувства в комфортни за Вас време и обстановка, без притискане “да побързате със себеизразяването си, че часовникът тиктака и след Вас има и други”.консултацияВсяка консултация започва с описанието на Вашия казус, включващ проблема и притеснението ви. На база споделеното, строго индивидуално и само за Вас, се разработва индивидуален план за решение на поставения от Вас казус, включващ практични и приложими психологически хакове и стратегии. Те ще ви помогнат да намерите изход от проблемните ситуации и да избегнете допускането на грешки в трудни моменти от живота Ви.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

Защо да изберете психолог Боянова:

консултация консултацияБърз старт на професионална психологическа работа по решаването на проблемите Ви.консултацияВие избирате кога и колко време желаете да споделяте по казуса си, без това да увеличи цената. консултацияПрилагане на правилните индивидуално ориентирани психологически способи и техники, за да се подсигури подобрението.консултацияОтключване на личните собствени вътрешни ресурси, за някои от които и не се подозира, че се притежават.консултацияОсигуряване на изпитани психологически хакове при преизграждане на настоящия Аз.
консултацияПредоставяне на методика за специфично самоусъвършенстване, което да спомогне да не се стига отново до познати задънени улици.
консултацияОказване на безрезервни и безгранични разбиране, подкрепа и поддръжка от психолог Боянова по време на онлайн консултацията.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

ЗА ПСИХОЛОГ ЛЮДМИЛА БОЯНОВА:

консултацияПсихолог Людмила Боянова професионално се занимава с психология  от 2009 година. Благодарение на това има богат опит в най-различни сфери на психологията и в предлагането на нестандартен поглед за решаването на наболяли проблеми.  Тя предоставя професионални психологически онлайн консултации, които са насочени към  справяне с широк кръг с емоционални, поведенчески и междуличностни проблеми. Психолог Людмила Боянова използва различни техники и методики в своята работа, за да осигури индивидуален и персонализиран подход за всеки от своите клиенти.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

консултация

За тези, които се борят, независимо колко е ужасяващо и сложно и търсят работещото решение при:
консултацияТрудности при намиране на изход от заплетени житейски ситуации;консултация
Страхове и безпокойство от най-различно естество;консултацияНеясноти при вземане на важни съдбовни решения;
консултацияНежелани емоционални състояния (вина, тъга, негодувание, гняв, раздразнение и други);
консултацияПроблеми в общуването с важни хора;консултацияНеувереност в себе си и проблеми със самочувствието;
консултацияВъзникнали семейни конфликти;консултацияЛюбовни проблеми;
консултацияСамота и търсене на партньор;
консултацияНеприятно поведение от страна на близки, колеги и други;консултацияСтрес и проблеми на работното място;
консултацияНеясноти при разтълкуването на сънищата, притеснителни сънища, кошмари;консултацияТърсене на начини са самоусъвършенстване и личностно развитие, включително чрез средствата, предлагани от медитация, хипноза, автохипноза, релаксация.
консултацияИ не на последно място, търсене на решение при още много други проблеми.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

ЗА КОГО НЕ Е ПОДХОДЯЩА КОНСУЛТАЦИЯТА ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ БОЯНОВА

консултация

Има една древна китайска поговорка, която гласи:

“Ако се даде на човек една риба, той ще се нахрани един път, но ако този същият човек се научи да лови риба, то препитанието му ще бъде осигурено за цял живот.”

Възползвайки се от поуката от именно тази доказала се през вековете китайска мъдрост, онлайн консултацията с мен не е подходяща за хора, които нямат желание да се научат сами “да ловят риба”. Т.е. не е подходяща за тези, които не са готови сами да поемат в ръцете си контролът над своя живот и които очакват, че винаги ще има някой друг, който да взема решенията в живота им вместо тях.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО, АКО НЕ СЕ НАПРАВЯТ НУЖНИТЕ СТЪПКИ:

консултация Мнозина робуват на представата, че консултацията с психолог е своеобразна крайна мярка. Че към нея се прибягва чак като човек е стигнал до много тежки състояния, направил е нервен срив, затънал е в депресия, има други тежки състояния. Или пък, чак когато вече е съвсем притиснат от проблемите си и не вижда абсолютно никакъв изход от тях.консултацияТова е основната грешка.

Защото, ако се чака нещата тотално да се влошат, може да се стигне и до там психологът да бъде принуден да насочи такъв човек към психиатър. Тогава решението на неговия проблем вече няма да изисква разговори, а лекарства.консултацияПогледнете го така.

Ако имаме възел, който е вързан само един път, то ние лесно и бързо можем да го развържем. Но ако имаме възел, който сме навързвали и навързвали във времето в отказ да потърсим бързо решение за развързването му, докато е станал голяма стегната топка от малки възелчета, тогава вече нито е лесно, нито е бързо да се развърже.

Същото е и с проблемите. Не е добра идея да се оставят да се натрупват.

Не е необходимо повече да оставяте нещата на самотек. консултацияДа заявите сега онлайн консултация с психолог Боянова не е признак на слабост, а на предвидливост и далновидност.

 Консултацията онлайн с психолог Боянова означава, че Вие наистина се опитвате да решите проблемите, които са Ви споходили като за целта промените живота си.

Да ползвате консултация онлайн с психолог Боянова означава, че Вие навлизате в качествено ново, по-високо ниво, което ще Ви позволи да се гордеете с резултатите си.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

ЗА КОНТАКТ:

консултация

В случай, че имате въпроси или се нуждаете от допълнителни уточнения, не се колебайте да се свържете с мен- психолог Боянова.

Нека заедно да обсъдим всичко, което Ви вълнува!

Лесно е! Просто кликнете върху бутона “За контакт” и аз ще Ви отговоря на посочен от Вас имейл в най-кратки срокове.

Върнете се към списъка с въпросите: КЛИК

Споделете тази страница в:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top