Автор Тема: Общи правила за ползване на форума  (Прочетена 8958 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Boyanova

 • ПСИХОЛОГ
 • Админ
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 1353
 • Карма: +8/-0
 • Пол: Жена
  • Профил
  • Форум за психология
Общи правила за ползване на форума
« -: 31 май 2020 00:13:36, неделя »
Настоящите общи условия обхващат целия форум. В отделните категории и раздели на форума е възможно да има собствени правила, които да регулират поведението в тях. При това настоящите общи условия остават валидни при каквито и да било случаи.

Общите условия се въвеждат, за да се създаде комфортна и конструктивна атмосфера на общуване. Ако не ви устройва установената форма на общуване, то въздържайте се от писане във форума.

I. Регистрация.

    Форумът предлага безплатна и анонимна консултация, както и опция за  анонимно обсъждане от потребителите на житейски проблеми.
    Форумът използва бисквити. За повече подробности, моля да се запознаете с Политиката за бисквитки.
    Регистрирайки се във форума, потребителят се съгласява да изпълнява настоящите общи правила за ползване на форума.
    За регистрация потребителят следва да предостави действащ адрес на електронна поща. Ние гарантираме конфиденциалност на указаната информация, съобразно Политиката за бисквитки и Политиката за поверителност .
    Изборът на nickname се явява ваше изключително право, но администрацията оставя за себе си възможността да предприеме мерки за бан на nickname, ако неговото използване нарушава общоприетите морални и етични норми или е оскърбително за другите потребители.
    Вие се съгласявате никога да не предоставяте паролата за акаунта си на друго лице, освен на администратор, за вашата защита и по причини за валидност. Вие също се съгласявате НИКОГА да не използвате акаунта на друго лице по някаква причина. Също така препоръчваме да използвате сложна и уникална парола за вашия акаунт, за да предотвратите кражба на акаунта.
    Забранена е регистрацията на nickname, сходни с вече съществуващи до степен, в която могат да въведат в заблуждение други потребители.
    Забранена е многократната регистрация на един потребител. Такова нарушение е много сериозно, защото въвежда другите потребители в заблуда и ще доведе до бан.

II. Порядък на поведението.

    Общуването във форума се гради на принципа на общоприетите морал и етика. Спазва се културният изказ и добрият тон.
    Строго забранена е употребата на нецензурни думи, препирни, оскърбителни изрази, независимо от това в какъв вид и към кого са били адресирани, в това число и при подмяна на букви със символи.
    Категорично е забранена каквато и да е реклама, в това число и реклама на интернет-проекти с изключение на случаите, когато е уговорено предварително с администрацията.
    Вашият подпис във форума не може да бъде безкрайно дълъг. Към него се предявяват същите изисквания, каквито и към мненията ви във форума.
    Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите или на администраторите.

III. Публикация на съобщения.

    Названието на темата ви следва да бъде информативно, максимално ясно да отразява какво ще се разисква.
    Преди създаването на нова тема се убедете, че я създавате в раздела, съответстващ на тематиката й, а също и се постарайте да проверите дали даденият въпрос не е бил обсъждан по-рано.
    Забранено е създаването на еднакви теми в различни раздели и писане на мнения с еднакъв замисъл в различни теми.
    Старайте се да не допускате да пишете с граматически грешки - това създава негативно впечатление за вас.
    Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло.       
     Ако считате, че някое публикувано съобщение е обидно, можете да ни уведомите веднага по мейл или на лично съобщение. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага.
   Използвайки нашият форум, Вие се съгласявате, че няма да го използвате, за да публикувате материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Такива съобщения ще бъдат премахвани, а публикувалите ги- отстранявани от форума.
   Съгласявате се, че няма да публикувате никакви съобщения с нарушени авторски права. При представяне на доказателства за нарушени авторски права, публикациите ще бъдат незабавно премахнати, а написалите ги носят съответната отговорност.
   За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.
   
   Вие оставате единствено отговорен за съдържанието на публикуваните от вас съобщения. Освен това, вие се съгласявате да обезщетите финансово за претърпени вреди собствениците на този форум и на всички свързани сайтове, в случаите, когато съдът докаже виновно Ваше поведение. Собствениците на този форум също си запазват правото да разкрият вашата самоличност (или всяка друга свързана информация, събрана чрез форума) в случай на изискване от държавните органи, както и за целите на предприемане на правни действия, произтичащи от нарушаване на законодателството от Ваша страна при употребата на този форум.

    Моля, обърнете внимание, че с всяка публикация вашият IP адрес се записва в случай, че трябва да бъдете блокирани от този форум или за връзка с вашия интернет доставчик. Това ще се случи само ако извършите голямо нарушение.

    Боравенето с този форум изисква малко свикване.... Но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно. 

IV. Отношения между потребителите и администрацията.

    В своите действия администрацията на форума се ръководи от здравия смисъл и вътрешните правила за управление.
    Категорично се забранява обсъждането на действията на администрацията (администратори и модератори на форума) в каквито и да било раздели на форума и теми с изключение на специализирания раздел във форума: "ЗА  ФОРУМА", предназначен за обсъждане на всички аспекти по работата целия форум.

    Администрацията оставя за себе си правото да изменя настоящите Общи правила като за промените следва да се информирате от този форум.