Автор Тема: Страдам за лъжа  (Прочетена 1141 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ellit

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 1
  • Карма: +0/-0
  • Пол: Жена
    • Профил
Страдам за лъжа
« -: 26 май 2020 20:35:02, вторник »
 Здравейте,
 
Моят проблем не е по-различен от всички останали – Любов, Лъжи, Изневери и накрая Раздяла.
 На 37 г съм, имах 7 годишна връзка. Малко преди да приключи връзката ми се запознах с 29-годишен младеж. Висок, красив ….Човек ,който започна да ми обръща внимание, а изглежда съм имала нужда от това. Започнаха дълги телефонни разговори, срещи , секс…. Естествено аз се влюбих, а той свикна с мен. Прие ме за доста близка и дори започна да споделя всичко с мен, т.с среща с други жени и т.н
А с човекът, когото живеех отношенията ни ставаха все по обтегнати и той реши да се разделим. Плаках, опитах да се го върна ,но до ден днешен е без успех.
И от тук започна моята истинска драма.
Все повече се привързвах към младото момче, оставах нощно време при него ,Звънеше ми нон стоп по нощите да отивам при него, а той пиян се връща от дискотеки. Освен че прекалява с алкохола от време на време си позволява и наркотици. Не се държеше добре с мен, но аз го търпях. Излагаше ме пред общи компании, че съм голяма, че нямам деца и т.н. НО АЗ ПРОДЪЛЖИХ ДА СЪМ ДО НЕГО!
В един хубав момент реших да направя фалшив профил във ФБ и да поддържам комуникация и от там с него . Той е нарцис , постоянно повтаряше че има нужда от внимание и от много жени,и че зная че между нас няма как да се получат сериозни нещата, защото съм по-голяма от него. Стана нещо страшноо.. Една година този човек вярваше ,че това момиче наистина съществува. От този профил си позволих да пиша на почти всички жени с които той се занимаваше – обиждах ги и казвах, че съм негова приятелка. Въпреки всичко, той прощаваше на „ несъществуващия“ човек. В същото време аз бях до него, споделеше за този проблем, но аз бяха пас, нищо не казвах, освен че ако се срещне с нея ще си намери майстора и че изглежда красива дама.
Продължахме да се виждаме. Имахме си  схема и  тя беще следната – той излиза, напива се звъни ми през нощите аз ставам отивам взимам го и го прибирах, когато разбира се не е с някоя жена.
Реши да ме запознае с техните и да празнуваме НГ при тях, в страната която живеят. Там отново ме изложи като каза, че не съм за него и трябва да си намеря мъж.
Говореше постоянно ужасни неща за мен така ,но пък не спираше да ме търси.
И така… до  13.05.2020г
Хвана ме ,че съм аз фалшивия профил… разсърди се,
Опитах се да говоря с него, но е твърд,че съм го лъгала ,а той такива хора до себе си не иска да има.
Блокира ме , изпрати ми вещите ,които бяха в тях при негов приятел.
 
 
 
Написа съобщение повече никога да не си позволявам да му звъня или пиша, защото не желае да се вижда и чува с мен.
Последните два месеца ги прекарахме заедно нон стоп., и той пак намери вратичка да излиза с други жени, като ми обясни че зная че няма как да е само с една жена, защото е прекалено красив.
Мъчи ме всичката тази простотия, мъчи ме, че си развалихме отношенията, мъчи ме,че създадох този профил и  той вярваше година и полови. Той много пъти се опита да се откъсне от мен, но не успяваше.Е този път го направи.
Страдам и ми е все по трудно да се справям сама. Вината която изпитвам е огромна, а загубих и човек, когото харесвам.
Така свърши моята любовна драма, а не ми се искаше все още. Жените сме като маймуни, докато не хванем друг клон не пускаме стария..
Ще очаквам Вашите съвети!
Благодаря за отделеното внимание,

Неактивен mariya_koeva

  • ПСИХОЛОГ
  • Глобален модератор
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 767
  • Карма: +17/-0
  • Пол: Жена
  • Нека заедно намерим пътя към промяната!
    • Профил
    • https://psychologist-koeva.blogspot.com/
Re: Страдам за лъжа
« Отговор #1 -: 27 май 2020 21:06:36, сряда »
Здравейте, ellit!

Има няколко акцента в написаното от Вас, от които светват червени лампички и които дават повод за размисъл. Даже и да не сте била направила фалшивия профил, тази връзка би ли могла да се запази, да е пълноценна, когато този мъж се среща с други жени? Ето оттук засветват червените лампички и е хубаво да преосмислите обективно какви са били взаимоотношенията Ви с него, какво са Ви давали те, какво са Ви отнемали, ОК ли е било неговото поведение, изобщо преоценете ситуацията. Да, не е било правилно да си създавате фалшив профил. Една връзка трябва да се крепи върху истини, а не върху лъжи, независимо за какво става въпрос. Така че си вземете поука. Сигурна съм, че ще намерите човека, който ще Ви покаже какво е истинска любов и с който взаимоотношенията Ви ще бъдат изграждани на база любов, уважение, доверие, подкрепа.

Успех!

Мария Коева
психолог
Мария Коева
Психолог

mariyakoeva7@gmail.com
www.psychologist-koeva.blogspot.com