Здравейте, жена на 22 години съм. Причината поради която пиша е, че се чувствам зле без особена причина (сякаш съм в депресия). Просто средата, в която попаднах (а това не беше скоро) е много над моето ниво (и от финансова гледна точка, и от гледна точка на интелигентност), и като се съберем не знам какво да говоря, как да се сближа с хората. По принцип това мисля, че се дължи на училището, което съм посещавала, тъй като всички около мен са от елитни училища и знаят много повече неща във всяка сфера, а аз съм от обикновено средно училище. Винаги съм имала проблеми с общуването с хората, но преди се справях по-добре. Чувствам, че съм тъпа, че не разбирам от нищо, и не мога да си споделям мнението често, защото си мисля че хората ще ме помислят (даже си мисля че вече ме мислят) за "умствено изостанала". Всичките ми близки са далече от мен, тъй като съм в друг град. Нямам много приятели тук (не знам и как да си намеря), а понякога отново без причина те като поискат да се видят с мен измислям оправдания за да не се видим. Нямам много хобита, а не искам единствената ми тема на разговор с колежките да е университета. Никой не ме харесва и никой не иска да прекарва време с мен, защото съм доста скучна може би. Даже и човека, с когото флиртувам (не знам дали точно сме във връзка), не прекарва време с мен, живее в друг град. И все пак мога да бъда по-забавна с по-близките си хора, но съм доста затворен човек, не знам какво да правя, как да се науча да общувам с хората...