Автор Тема: Екип на форума и контакти  (Прочетена 3828 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Boyanova

 • ПСИХОЛОГ
 • Админ
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 1239
 • Карма: +8/-0
 • Пол: Жена
  • Профил
  • Форум за психология
Екип на форума и контакти
« -: 21 септември 2017 18:12:41, четвъртък »
Добре дошли тук. Аз съм психолог Людмила Боянова и админ.

Притежавам магистърска степен по икономика и магистърска степен по психология. Професионално с икономика и бизнес се занимавам от 2003 г., а с психология- от 2009г.

На 22.12.2012 г. участвах в IQ Battle  и постигнах резултат IQ 191 .Заради въвеждането на GDPR сайтът на IQ Battle, където са съхранявани резултатите, вече не съществува дори като кеширана версия. Поради това мога да докажа истинността на твърдението си чрез Prt Sc от гугъл: КЛИК

Моята компетентност е в редица области, сред които: психология на личността, психодиагностика, консултативна психология, психология на развитието в детско-юношеската възраст, социално - психологически тренинг, трансперсонална психология, когнитивна психология, психология на влиянието, мотивация на поведението,  клинична психология, народопсихология, политическа психология, организационна психология, организационна култура, контрол на труда и социалното дело, трудова мотивация, управление на човешките ресурси и работната заплата, бизнес стратегии и стратегическо управление на човешките ресурси, информационни системи в управлението на човешките ресурси, предприемачество и много други.

Когато човек не може да се справи сам с проблемите си, му е необходимо да сподели с някой своите притеснения, да даде израз на чувствата си, да снеме емоционалното си напрежение, да обсъди преживяванията си.

Но понякога се случва така, че сред близките и приятелите няма такива, на които да може да сподели преживяното, било поради страх те да не бъдат разочаровани или за да не бъдат товарени с лични проблеми, или пък защото биха реагирали пристрастно. А има и такива проблеми, които са толкова специфични, че няма как да се разрешат от близки и приятели.

В подобни ситуации обикновено хората се обръщат към психолог. Именно това е специалистът, който може да помогне да се намери коренът на проблема, да се определят пътищата за възможното му решение и да се преодолеят трудностите. Психологът пази в конфиденциалност всичко, което му е споделено.

Във форума имате възможност да получите безплатно консултация от психолог онлайн от мен или от колежката психолог Мария Коева, също така и можете да се запознаете с мнението на останалите потребители на форума, а при необходимост от по-продължителна работа с психолог онлайн, можете да изберете платена консултация, която да протече по мейл в удобно за вас време. Събеседването с психолога, психологическата помощ и квалифицираните рекомендации онлайн следват същите професионални и етически стандарти, които са валидни и при лично посещение при психолог.

e-mail за контакт с мен: boyanova@e-psiholog.eu

Неактивен mariya_koeva

 • ПСИХОЛОГ
 • Глобален модератор
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 735
 • Карма: +16/-0
 • Пол: Жена
 • Нека заедно намерим пътя към промяната!
  • Профил
  • https://psychologist-koeva.blogspot.com/
ПСИХОЛОГ МАРИЯ КОЕВА
« Отговор #1 -: 30 септември 2017 20:49:03, събота »
Аз съм Мария. Завършила съм бакалавърска степен Психология с педагогическа правоспособност – Учител по Психология, и магистърска степен Психология на управлението в ПУ „Паисий Хилендарски“.
 
Към настоящия момент практикувам по специалността си в общинска структура. Работата ми е свързана с превенция на психоактивни и наркотични вещества. През последните 8 години съм част от екипа във форум за онлайн консултации и съм колумнист в е-списание „Психика“.
 
Професионален опит съм натрупала като психолог в ЦНСТДМБУ, доброволец към проект, насочен в подкрепа на деца и жени, които са жертви на насилие, участник в друго онлайн списание за психология, водила съм рубрика в списание за тийнейджъри, участвала съм в ТВ и радио предавания.

Преминала съм следните обучения:

- "Насоки за работа с младежи, злоупотребяващи с психоактивни вещества" с лектори Анджей Майхер и Анна Швед от Фондация "Стефан Батори", 24-25.02.2021
 
Ежедневно се сблъсквате с различни предизвикателства, препятствия. Има периоди, в които се налага да вземете важно решение. Да се справите в трудна ситуация. Може да изпитвате потребност да поговорите с някой, който ще се фокусира върху проблема, без да Ви съди или “направлява” като ментор. Понякога е възможно да имате тайни, които не желаете да споделите пред семейство и/или приятели. А това да Ви попречи да потърсите подкрепа и съвет от тях.

Когато посетите психолог, той гарантира конфиденциалност на всичко, което му доверите в процеса на консултиране. Аз Ви предлагам защитено и спокойно пространство, в което да се чувствате сигурни и да споделите Вашите мисли, емоции и намерения, без да се притеснявате, че след сесията ще усещате чувство на дискомфорт и отхвърляне. Аз не Ви давам готови съвети и препоръки, а Ви помагам да си ги изградите, като в процеса на нашата работа обсъждаме проблема, който Ви води при мен, и алтернативи за справяне с него. Отговорността за Вашите решения е Ваша, а не на психолога. Възможно е да изпитвате затруднения към кого да се обърнете - психолог, психотерапевт, психоаналитик или психиатър. Затова Ви предоставям линк с информация за това каква е дейността на всеки от тях - https://e-psiholog.eu/forum/index.php?topic=112.0.

Мога да Ви бъда полезна при:

- повишена тревожност, провокирана от различни стресови събития;
- занижена самооценка;
- проблеми в двойката и семейството;
- трудности в отношенията с партньора;
- загуба или раздяла в семейството;
- житейски и професионални кризи;
- загуба на смисъл и удовлетвореност от живота;
- страхове;
- трудности с адаптацията;
- чувство за самота;
- придобиване на механизми за справяне със стресови ситуации;
- личностно себепознание и себереализация;
- управление на екипи;
- обучение и развитие;
- социални и лидерски умения;
- усещане за burn out;
- психологическа подкрепа в организацията;
- оказване на психологическа подкрепа на ЛГБТИ младежите и техните родители;
- психическо, физическо и сексуално насилие;
- употреба и злоупотреба с психоактивни и наркотични вещества.
 
Ако се намирате в трудна житейска ситуация, нуждаете се от съвет или подкрепа или просто искате да споделите нещо, заповядайте във форума за психология (www.e-psiholog.eu/forum/), където ще отговоря безвъзмездно на Вашите въпроси и ще Ви насоча към правилното решение.

Имате възможност също така да се запознаете с мнението на останалите потребители, а при нужда от по-продължителна работа с психолог онлайн, да изберете платена консултация, която да протече в удобно за мен и за Вас време. Събеседването с психолога, психологическата помощ и квалифицираните рекомендации онлайн следват същите професионални и етически стандарти, които са валидни и при лично посещение.
 
Ако желаете да запазите час за онлайн сесия, пишете на mariyakoeva7@gmail.com.

Нека заедно намерим пътя към промяната!
Мария Коева
Психолог

mariyakoeva7@gmail.com
www.psychologist-koeva.blogspot.com

Неактивен ЦециВихронрав

 • КОЛУМНИСТ
 • Глобален модератор
 • Full Member
 • *****
 • Публикации: 200
 • Карма: +9/-1
 • Пол: Жена
 • Обичам да Обичам
  • Профил
ВОДЕЩА СЕМИНАРИ ЦВЕТАНА ВЪЛЧАНОВА
« Отговор #2 -: 1 октомври 2017 18:15:34, неделя »
Здравейте!

Казвам се Цветана Вълчанова. Опитът ми е в сферата на търговията и обслужването, също така изработвам талисмани и авторски бижута.

Това, с което мога да бъда от помощ, са теми за самоусъвършенстване, по-лесно общуване с другите, нов поглед на проблемите с цел по-бързото им решаване и други от подобни. И сигурно няма да пропусна да се набъркам в темите на психолог Боянова и психолог Коева с мнение от позиция на опита при все, че аз самата не съм психолог.  ;)

За контакт с мен, пишете на мейл: ceci.valchanova@abv.bg
Внимавай, какво си пожелаваш - мога да реша да ти го дам!