МарияАз съм Мария. Завършила съм бакалавърска степен Психология с педагогическа правоспособност – Учител по Психология, и магистърска степен Психология на управлението в ПУ „Паисий Хилендарски“.

 
Към настоящия момент практикувам по специалността си в общинска структура. Работата ми е свързана с превенция на психоактивни и наркотични вещества. През последните 8 години съм част от екипа във форум за онлайн консултации и съм колумнист в е-списание „Психика“. 
 
Професионален опит съм натрупала като психолог в ЦНСТДМБУ, доброволец към проект, насочен в подкрепа на деца и жени, които са жертви на насилие, участник в друго онлайн списание за психология, водила съм рубрика в списание за тийнейджъри, участвала съм в ТВ и радио предавания.
 
Всекидневно човек се сблъсква с различни предизвикателства, препятствия. Има периоди, в които той трябва да вземе важно решение. Да се справи в трудна ситуация. Може да има нужда да поговори с някой, който ще се фокусира върху проблема, без да го осъжда или “направлява” като ментор. Понякога може да има тайни, които не би искал да сподели пред семейство или приятели. А това да му пречи да потърси подкрепа и съвет.
 

Мога да Ви бъда полезна при:

 
– повишена тревожност, провокирана от различни стресови събития;
– ниска самооценка;
– употреба и злоупотреба с психоактивни и наркотични вещества;
– проблеми в двойката и семейството;
– търсене на сексуална идентичност. Консултиране на ЛГБТИ младежи;
– психическо, физическо и сексуално насилие.
 
Понякога е достатъчна една консултация, но се случва и да са необходими повече консултации, за да се постигне желаният резултат. В динамичното ежедневие и все по-усещащата се липса на време обаче, невинаги имате възможност да осъществите сесия с психолог в реално време и пространство. 
 
Затова една чудесна алтернатива са онлайн сесиите, защото спестявате време; споделяте в обстановка, която ви е позната, а не в кабинета на психолога; получавате същото качество на работа, каквото бихте получили чрез директен контакт с него.
 
Безплатна онлайн консултация можете да получите от мен на www.e-psiholog.eu/forum/. Тази виртуална сесия е еднократна и Ви предоставя насоки за справяне с проблема, база за размисъл, която обаче не е равностойна на консултацията, в която присъстват психолог и клиент, независимо дали тя е онлайн, или в кабинета.
 
Ако желаете да запазите час за онлайн сесия, пишете на mariyakoeva7@gmail.com.
 
Мария Коева, психолог
Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email