психологКазвам се Мария Коева. Завършила съм бакалавърска степен по Психология с педагогическа правоспособност – Учител по Психология и магистърска степен Психология на управлението.

Към настоящият момент работя по специалността си в общинска структура. Професионален опит в професията съм натрупала като доброволец към проект, насочен в подкрепа на жени, които са жертви на насилие, участник в онлайн списание за психология, водила съм рубрика в списание за тийнейджъри, участвала съм в ТВ предавания, консултирала съм във форум онлайн.

Всекидневно човек се сблъсква с различни предизвикателства, препятствия. Има периоди, в които той трябва да вземе важно решение. Да се справи в трудна ситуация. Може да има нужда да поговори с някой, който ще се фокусира върху проблема, без да го осъжда или “направлява” като ментор. Понякога може да има тайни, които не би искал да сподели пред семейство или приятели. А това да му пречи да потърси подкрепа и съвет.

Понякога е достатъчна една консултация, но се случва и да са необходими повече консултации, за да се постигне желаният резултат. В забързаното ежедневие и липсата на време невинаги може да успеете да осъществите консултация с психолог в реално време и пространство. Онлайн консултациите са удобни поради няколко причини – спестявате време; споделяте в обстановка, която ви е позната, а не в кабинета на психолога; получавате същото качество на работа, каквото бихте получили чрез директен контакт с психолог.

Безплатна онлайн консултация може да получите от мен на www.e-psiholog.eu/forum/.

Нека заедно намерим пътя към промяната!

Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email