ЧРД, е-списание “Психика” – 5 г. – от психолог Людмила Боянова

психика Уважаеми читатели,

През тази година нашето е-списание “Психика” става на 5 години и празнува своя юбилей. Историята започна с увлечението по каузата да се популяризират науката психология и нестандартните гледни точки за живота и света около нас.

Никой не подозираше какъв ще бъде ефектът още от първия издаден брой. Независимо, че е ориентирано и към психолози, то читателската аудитория на “Психика” е много по-широка и е-списанието се хареса на всички – над 14 хиляди човека са харесали до момента неговата страница във фейсбук и почти 10 хиляди човека са се включили до момента в групата във фейсбук към него.

Редакцията ни получава много писма и запитвания от наши читатели, които искат помощ при решаването на конкретен проблем и ние отговаряме на въпросите, които ги интересуват.

Това за екипа на е-списанието е сигнал, че ние сме успели да го превърнем за нашите читатели в незаменим приятел в днешните времена. И именно благодарение на целия екип, е-списание “Психика” продължава да радва с най-разнообразни теми и мнения, касаещи психологията и живота, а нашите материали остават висококачествени и идващи винаги веднъж в месеца с всеки нов брой.

Е-списание “Психика” се явява медиен партньор на някои събития в сферата на психология и подкрепя не само психолози, но и творци, по пътя им представянето на разноликата същност на заобикалящия ни свят. Планираме това да продължи и за в бъдеще.

Можем да се похвалим и че въпреки тежките в икономическо отношение времена, все така си държим на и спазваме обещанието си към Вас, читателите: е-списание “Психика” да е безплатно и достъпно за всеки, желаещ да го чете на нашия сайт, без необходимост от регистрация.

На своя рожден ден е-списание “Психика” не само приема поздравления, но и сърдечно поздравява всички свои настоящи и бъдещи читатели, както и екипът от ветераните ни от редакцията, а също и екипът ни от приходящи автори.

Надяваме се, че списанието ще продължи да радва Вас, нашите приятели, с интересни и полезни материали.

Автор: психолог Людмила Боянова

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top