ЧРД, ЛЮБИМО Е-СПИСАНИЕ – 5 г.- от психолог Коева

коева Честит рожден ден, любимо е-списание „Психика“- от психолог Коева!

Ежегодно по традиция анализираме годината, правим си равносметка за това какво сме постигнали и какви препоръки сме си взели от вас, нашите редовни читатели, какви идеи ще вложим в е-списанието и какво да очаквате от нас.

Годината беше успешна за екипа, благодарение на това, че публикациите ни достигаха до широк кръг от хора от всякакви възрасти, образование, социален статус и интереси. Продължихме да творим качествени статии от света на психологията, достъпни както за колегите психолози, така и за хората с различна професия. Стремим се да предоставяме материали за цялото общество, а не само за някаква част от него.

През годините сме писали по какви ли не тематики – позитивна и бизнес психология, нещата от живота, пуснахме и нова рубрика „Конфиденциално от кабинета на психолога“, в която се стремя да бъда полезна с практически съвети по най-различни въпроси. Което ме подсеща, че апелът ни да се обърнете към нас за подкрепа в труден момент, продължава да е в сила. Ние ще ви помогнем да достигнете до правилното решение, да потърсите алтернативни начини за справяне с трудна житейска ситуация.

Мисля, че израснахме като професионалисти. И не, нашето развитие не е приключило, а напротив – продължава, за да сме достойна конкуренция на всичко онова, което се налага на „пазара“.

Щастлива съм, че последователите ни в социалните мрежи ни следят с трепет. Щастлива съм, че сайтът ни е с нов облик, от който можете също да четете статии, интервюта, да се информирате за предстоящи семинари. Моята колежка, Людмила Боянова, вече стартира с един безплатен семинар, на който присъстваха десетки души. Беше им интересно и полезно. Каква по-хубава мотивация от тази?

Пожелавам на целия екип творческо мислене, креативни идеи, мотивация за работа и още по-големи успехи!

Честит рожден ден!

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top