ЧРД, е-списание “Психика” – 4 г. – от психолог Боянова

боянова ЧРД, е-списание “Психика” – 4 г. – от психолог Боянова

Уважаеми читатели,

В ръцете си държите празничното издание на е-списание за психология “Психика”.

През този месец се изпълват цели 4 години от издаването на първия брой на е-списание “Психика”, което за изминалото време успя да стане любимото е-списание на редица българи и авторитетен източник на информация.

Вече 4 години ние отстояваме основните ни принципи:

– Отразяване на полезните промени в сферата на науката Психология;
– Интервюта с известни психолози;
– Компетентност и професионална грижа;
– Непрекъснато усъвършенстване и развитие;
– Творческо мислене и представяне на нови идеи;
– Отразяване на нещата от живота;

През годините, екипът на е-списание “Психика” премина през най-различни трансформации. Различни хора се включваха със своите материали, представяйки познанията си по най-разнообразни теми от света на психологията и на живота. Интервютата с известни психолози пък представиха разнообразни страни от професионалния опит.

Сега, четири години по-късно, може да се каже, че алгоритъмът, по който функционира е-списание “Психика”, вече е устойчив и се прилага във всеки един брой. Залагаме на най-добрите материали, статии и очерци, свързани както с психологията, така и със заобикалящия ни свят и се стремим е-списанието да съдържа много приложна, потребителска информация и да публикуваме мненията на хора, които са авторитетни за читателите ни.

По повод на празника на е-списание “Психика” пожелавам на екипа на е-списанието и на всички Вас, нашите читатели, здраве, благополучие, а също и да сте все така позитивни, усмихнати, устремени към познанието и самоусъвършенстването! Продължавайте да ни следите и очаквайте нови интересни и полезни статии!

психолог Людмила Боянова

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top