ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, „ПСИХИКА“- 4 г. – от психолог Коева

коева ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Е-СПИСАНИЕ „ПСИХИКА“- 4 г. – от психолог Коева

Празнуваме още една година! Изминаха цели 4 години от създаването на е-списание за психология „Психика“. Мисля си, че с всяка следваща година нашият екип става все по-добър, все по-мотивиран да продължава да налага марката на е-списанието като еталон за професионализъм, знание и качество. Редовните ни читатели са се увеличили, както и тези, които ни следят в социалните мрежи. Хората, които имат нужда от психологическа подкрепа, не спряха да ни търсят във форума, като запитванията бяха най-често свързани с COVID-19, проблеми в семейните взаимоотношения и личностно израстване.

Стремим се да публикуваме достъпни и интригуващи статии от света на психологията и да, макар и да сме специалисти, няма да използваме високопарни думи, за да „вдигаме нивото си“. Затова материалите ни са достъпни – защото искаме да сме полезни на всяка една аудитория, без да навлизаме в сложна терминология. Така ще е и занапред.

Аз се радвам, че екипът ни е сплотен и сме се сработили така, че всеки от нас да има свободата да пише за това, което му е приоритет. Опитваме се да вкарваме и малко хумор там, където това позволява. И най-важното е, че между нас цари хармония и спокойствие – макар и да се опитваха да ни „разбият“ като група, да създават конфликти, да ни „хакват“ по най-различни начини – ние останахме верни на себе си и затова сме желязно трио.

Вие, нашите редовни читатели, сте стимулът да продължаваме напред! Без вас е-списание „Психика“ няма да е това, което е. Людмила хубаво казва, че то е ВАШЕ. Този рожден ден е ВАШ! Благодарим за пожеланията, хубавите думи, насоките, критиките, напътствията – вслушваме се в тях и си даваме сметка кое трябва да преработим, на кое да наблегнем, на кое да обърнем повече внимание. И продължавайте да го правите! Вие сте нашият коректор. Давайте също така идеи за статии с психологически акцент, за нови рубрики, за нещо, което на вас ще е интересно.

Пожелавам на екипа ни да сме здрави, да получаваме вдъхновение за развитие и да не изневеряваме на принципите си.

Честит рожден ден!

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top