Ваксинирана и чипирана, с усмивка

чипира Писна ми през ден да давам пари за тестове и да се редя по опашки и реших! Ще се ваксинирам и чипирам! Сега – веднага!

Да ама… По телевизията много приказки колко пункта за ваксиниране имало около НДК и как били празни, защото българина проСТ и не иска да се чипира. Обиколих НДК на длъж и шир и няма! Само един пункт, който можело и да отвори следобед за около три часа, но не се знае.

Аз обаче съм се нахъсала и хуквам към Александровска болница. Влизам, питам и там не знаят. Пазачът каза да се огледам наоколо дали няма някой фургон. Огледах се. Не е фургон, а контейнер. И куп народ чака за ваксини. Пък по телевизията реват, че хората се опъвали и не искали?!?

Изчаках си чакането, ама влязох.

Гледам един симпатичен доктор и му заявявам:

“Искам чип, че като се изгубя да си се намирам. Да чета мисли, да убивам с поглед и да мутирам в дракон, че да прелитам набързо до работа в пиковите часове.”

Докторът пет минути не може да спре да се смее. Най – накрая смехотворният му изблик спря и ме чипира. Обеща да хващам 5G, всички земни сателити и пряка връзка с извънземните в орбита. Обеща и да си намеря скоро гадже рептил, че да ме прави на дракон.

И сертификат ми дадоха. Ама бял и формат А4, да се чудя как да го разнасям с мене.

Това е от мен:

Зла ваксинирана, чипирана и мутираща Вещица.

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top