5 начина да се отървете от досадния сваляч

сваляч Момичета, сигурно ви харесва да сте обект на желание, но понякога не можете да се отървете от някой досадник и сваляч, който не разбира от дума, когато му кажете да се „разкара“. Ето няколко метода за отърваване от пишман свалячите.

ВНИМАНИЕ! Тази статия е хумористична, недейте да я приемате на сериозно.

1.   Правете се на ревли. Мрънкайте постоянно, независимо дали ви се е счупил нокът или ви се е ожулила обувката. Плачете, когато не ви харесва новата ви прическа или ви дразни фактът, че студеното време навън ви влошава кожата. Недоволствайте от хората по улиците, от съучениците ви. Момчетата не харесват прекалено емоционалните момичета, защото ги е страх от тях.

2.   Говорете нонстоп. Всеки път, когато ви попита „Как е днес?“, вместо да отговорите с простичкото „Чудесно“, дайте старт на поне 40-минутен монолог с всякакви ненужни детайли за него. Не му давайте никакъв шанс да ви прекъсне дори за секунда. Скоро ще се умори от ролята си на слушател и ще се пренасочи към момиче, което е склонно от време на време да му дава думата.

3.   Критикувайте го. Дайте му да разбере, че на вашата гледна точка не трябва да се възразява. Критикувайте мнението и действията му. Много скоро на него ще му писне от постоянното ви натякване на неговите „недостатъци“. Момчетата мразят тяхното мнение да не се зачита.

4.   Сменете рязко стила на обличане, който той обожава. Стотици пъти ви е правил комплименти колко добре изглеждате. Време е тогава да си измислите нов „стил“ на обличане и цялостна визия. Ако сте блондинка, може временно да „пребоядисате“ косата си със спрей или шампоан оцветител. Захвърлете секси рокличките и се навлечете в камуфлаж и мъжки кубинки. Вместо на лицето ви да грее лек грим, намажете очите си като Джийсън Брад Луис.

5.   Намерете си временно „гадже“. Помолете някой ваш приятел да изиграе ролята на ваше гадже за една седмица. Дръжте се за ръце в училищния двор, прегръщайте го, когато идва да ви вземе, целувайте го леко по устните. Ако това пък ви се струва прекалено, и целувка по бузата ще свърши работа. Това публично афиширане на „връзката“ ви ще го накара да не се занимава повече с вас.

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top