Мъжете са идиоти

мъжете След дълго обсъждане с няколко дружки между 20 и 50 годишни, стигнахме до извода, че мъжете са идиоти. Сега ще ви разкажа и защо стигнахме до това прозрение.

Сутринта тръгнахме с приятелка на плаж. Там се намерихме с още колежки и приятелки. Изкарахме плажа с мента и спрайт (много освежаващо) и решихме да продължим у нас на нещо по-силно. Купихме си която каквото пие, взехме мезета и у дома.

След като седнахме на повечето от нас месинджърите ни избълваха разни съобщения от съвършено непознати мъже, на които единствената цел беше да пратят снимка на мъжките си достойнства и да питат “Харесва ли ти?” или “Искаш ли го?”. И логично разговора се завъртя около мъжете. Ами пък няма само те да ни обсъждат като седнат на маса я…

И понеже сме на различни възрасти, женени, разведени, моми, сгодени… Съответно коя с мъж, коя с любовник, коя с гадже и всякакви комбинации, та материал за обсъждане бол.

Та… мъжете:

Единият от няколко години из чужбина и пише на жена си след като е видял нейна снимка във ФБ: “Толкова си хубава! Дано не съм те загубил любов моя!”. Същият идиот докато си беше у дома все негодуваше, че не била достатъчно красива, поддържана, добра домакиня и кой знае още какво.

Другия от три месеца е започнал да се прибира от чужбина, но все намира за какво да отложи полета с още 10-15 дена. В същото време има претенции приятелката му да седи като ханъма в къщи и да го чака.

Третия н-та поред среща продължава да говори на гаджето на “душа” и “съкровище”, чак се замисляш той въобще помни ли нейното име?!

Петият я кара на виртуална любов с гаджето и редки срещи, но когато тя му пише, той не отговаря. Спре ли обаче тя да му пише, то господинът се чувства пренебрегнат и настъпва драма.

Следващият ляга със всяка друга, но не и със жена си. Обаче изтръпва при мисълта, че жена му може да легне с друг.

Друг търси мацката само за секс, но иначе на нея обяснява, че тя е много умна. Кога разбра, че е умна, след като не са сядали на кафе да си поприказват не е ясно.

Или пък този мъж, дето ако си затвори жената очите и го попита какъв цвят са, той няма да знае, защото е гледал само в нейните гърди.

И още вариации на проявен мъжки идиотизъм обсъдихме и се чудихме защо продължаваме да сме толкова наивни да се надяваме да станем важни и специални на някой идиот, държейки се така както искат те. Но до отговор не стигнахме. 

Обаче се разбрахме на следващата сбирка да обсъдим женската глупост, която се проявява под давление на чувствата. Истината е, че на мъжете са им важни и специални не тези жени, които ги обичат и правят всичко за тях, а другите, дето нехаят за техните чувства и нужди. Онези, които им късат нервите, правят ги на глупаци и си гледат кефа. И горките мъже не осъзнават, че ако една жена им лази по нервите и нехае за тях, то тя просто е влюбена в някой друг идиот, за който прави всичко, а той не я цени.

Та купонът по женски завърши с всеобщото мнение, че всички мъже са идиоти!

Автор: Зла Вещица

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top