7 сигнала, че той ви харесва /за момичета/

харесва Момчетата често обичат да се правят на загадъчни и предпочитат да прикриват чувствата си. А пък момичетата обожават да размишляват върху въпроса “Харесва ли ме?”. Ако внимателно наблюдавате вашия обект на желание, лесно ще разберете отговора.

Сигнал 1: “Може би”

Ако докато разговаряте, той докосва врата, лицето или косата си с ръка, значи е заинтригуван. Но внимавайте – това може да е интерес само към нещата, които си говорите.

Сигнал 2: “Не лъжа”

Получавате го, когато в контакта между вас той не крие ръцете си, а напротив – по-скоро ги показва и ги повдига нагоре. Това означава, че е искрен с вас.

Сигнал 3: “Искам да бъда по-близо”

Личи си, че той желае да скъси дистанцията между вас и не може да се сдържи да не ви доближи – не само в буквалния смисъл на думата.

Сигнал 4: “Ще те прегърна”

Когато разтваря широко ръцете си по време на разговора, подсъзнателно иска да ви обгърне – първо с поглед, после и с ръце.

Сигнал 5: “Ръцете говорят”

Ако при ръкостискане обхване ръката ви с две ръце, значи, че е готов да ви закриля, а също искреност и лекота. Ако докосва ръката или лакътя ви – изразява симпатия.

Сигнал 6: “Имам желание да ти се харесам”

Изведнъж той започва да се грижи за външния си вид повече от обичайното, когато имате среща – подтекстът е: за него сте важна.

Сигнал 7: “Искам те!”

Когато слага ръце на бедрата или на колана си и протяга крака напред, това е недвусмислен сигнал.

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top