За свалячите във фейсбук

фейсбук Със сигурност не съм първата, а няма и да съм последната, която реве от мъже пишещи й във фейсбук: “Zdr ko pr”. И други, пращащи и картички с цветя и пожелания. Трети дето почват с куп комплименти колко съм красива и прекрасна, а като им обясня, че фейсбук не е сайт за запознанства, ме обвиняват, че съм стара, грозна и така нататък, та чак ми идва да питам като съм грозна и стара, защо ми пишат?! Има и едни четвърти, дето ми пращат снимки на мъжкото си достойнство. А като ги питам кое трябваше да ме впечатли, те ме псуват на живи и умрели роднини от двата пола, кълнат ме и изпадат в бяс, че не съм припаднала от желание да скоча на часа в леглата им.

Та да си дойда на мисълта. Малко съвети към всички мераклии във фейсбук.

Скъпи мъже, ако искате да завържете запознанство със непозната жена във фейсбук, в никакъв, ама в никакъв случай не започвайте с нещо от гореизброените глупости. И не задавайте тъпи въпроси от типа: “От къде си?” и “Какво работиш?”. Тези неща обикновено ги има вече написани в профила на дамата. Ако пък ги няма, значи тя не желае да сподели точно тази информация.

Разгледайте нейният профил. Вижте какво харесва, какво споделя и какво публикува. Вижте и в какви групи членува. Това ви дава информация за темите, които я интересуват.

А и ще видите имате ли общи интереси. Защото съгласете се, че колкото и да ви харесва дамата, все трябва и да си говорите за нещо, нали?

Дори и да търсите авантюра за една нощ, пак преди това трябва да си говорите, докато пийнете по едно.

И след като научите какво харесва дамата, може да й пишете на лични, като почнете с нещо от типа: “Видях, че харесваш…. Знаеш ли, че… (нещо интересно по темата)”.

Надявам се, скъпи мъже, че ви бях полезна. И от сега ви казвам, не пробвайте това върху мен. Аз съм Зла Вещица и съм ЗЛА, затова и не отговарям на съобщения. Освен, когато ми е крив света и реша да извадя нечия душа.

Та… Не ми пишете на лични!

Автор с псевдоним:
Зла Вещица

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top