Как да привлечете вниманието…

вниманиетоКак да привлечете вниманието на момичето, което харесвате /за момчета/

Много я харесвате, но тя не ви забелязва и не знаете как да спечелите вниманието й? Не се отчайвайте, има начин, стига да действате със стратегия.

1.   Бъдете настоятелни, но по дискретен начин. Няма смисъл да се превръщате във влюбените досадници, които я преследват по петите – най-много да станете смешни в очите й и така и да не дочакате благоволението й. Вместо това й напомняйте за себе си редовно, но по оригинален начин.

2.   Поинтересувайте се кои са любимите й неща и действайте смело. Ще я заинтригувате само с факта, че сте положили усилия да я зарадвате. Вървете винаги един ход напред – опитайте се да я изненадвате с неща, за които отдавна си мечтае.

3.   Сближете се с приятелките й, но се опитайте да не изглежда тенденциозно. И им споменете помежду другото, че страшно я харесвате, но чакате подходящия момент да й го кажете. Бъдете сигурни, че те ще й предадат, а ако успеете да им се харесате, това е още една точка за вас.

4.   Изглеждайте умни в очите й. Разказвайте й интересни истории, споделяйте какво сте чели, учете заедно. Няма по-голям афродизиак за едно момиче от интелигентното момче, с което има за какво да си говори.

5.   Покажете й, че не мислите само за това как да си легнете с нея. Превърнете се първо в неин приятел – изслушвайте проблемите й, успокоявайте я, когато има нужда, споделяйте какво ви се е случило. Така ще спечелите не само любовта, но и доверието й, което е много важно.

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

 
 
Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.

Следва:
За връзката психика - куче Казват, че най-добрият приятел на…
Cresta Posts Box by CP
BulgarianEnglish
Scroll to Top