ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА – 3 г. – от психолог Коева

ГОДИШНИНА Честита годишнина, е-списание “Психика”!

Измина още една успешна и креативна година, в която се опитахме да ви предоставим най-доброто, на което сме способни, за да можете вие, нашите редовни читатели, да научавате нови неща, да черпите насоки за това как да се справите в трудна житейска ситуация, да сте мотивирани да бъдете заедно с нас и занапред. Вярвам, че тепърва ни предстои усъвършенстването като професионалисти и надграждането на нови знания и умения. За мен е истинско удоволствие да работя в такъв прекрасен екип и пожелавам на всички ни сбъднати мечти и удовлетворение.

Тази година беше по-различна. Сблъскахме се с предизвикателството COVID-19, което даде солидна основа за важни житейски въпроси, навярно незадавани досега. Временно бяхме в една необичайна ситуация, в която беше напълно ОК да се чувстваме тъжни, напрегнати, объркани. Да имаме повече въпроси, отколкото отговори. Затова създадохме нова секция във форума ни, в подкрепа на тези от вас, които точно тогава имаха нужда от съвет, насока в извънредното положение, в което се намираше страната ни. Психологическата помощ беше безвъзмездна и анонимна.

Оставяйки настрана COVID-19, истината е, че животът продължава с или без него. Постепенно се възвръщаме към обичайното ни ежедневие, макар и с някои мерки, които трябва да спазваме. Животът продължава, предизвикателствата продължават и е хубаво да се стимулира осъзнатостта от психологическа помощ тогава, когато на човек му е трудно да се справи сам в житейска криза.

Ние, психолозите от е-списание “Психика”, продължаваме да сме на разположение абсолютно безвъзмездно. Не се колебайте да ни потърсите във форума за психология, където сме спечелили доверието през тези 8 години. Да потърсите помощ не е признак на слабост.

Нашата мисия е да получавате както професионална психологическа помощ на високо ниво, така и да намирате по нещо полезно за себе си във всеки един брой на списанието. Най-честите запитвания са в сферата на повишената тревожност, провокирана от различни стресови събития, и ниската самооценка, така че ще се постараем и занапред да обогатяваме тази информация.

Благодарим ви, че сте заедно с нас и в социалните мрежи, където не спираме да актуализираме различни новини и събития.

Нашите успехи са и ваши успехи, така че продължаваме напред!

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top