Честита годишнина – 3 г. – от психолог Боянова

списание Честита годишнина на е – списание “Психика”!

Ето, че още една година се изтърколи брой след брой. За изминалото време екипът ни успя да се увеличи. Привлякохме и мнозина гост-автори, които с удоволствие споделиха с Вас, нашите читатели, своите трудове в областта на психологията. Преработихме сайтът за психология https://e-psiholog.eu, на който е е-списанието и го развихме. Форумът ни https://e-psiholog.eu/forum все така дава безплатна помощ на всеки нуждаещ се. А броят на Вас, редовните ни читатели, вече е над 22 000.

Бих казала, че е-списание “Психика” за изминалите години успя да се превърне във водещо издание за психология както за професионално занимаващите се с психология, така и за онези, които търсят своя път към самоусъвършенстване. Стремим се е-списанието да обедини хора с различни интереси в света на психологията и от различни възрасти и да не пренебрегнем никой.

Считам, че празникът на е-списанието е донякъде и празник на знанието, на интелекта и на личността, която всеки от нас е. Още от първия брой на своето съществуване е-списание “Психика” затвърждава психологията като наука, която е важно средство за всички, желаещи да развиват себе си, да се обогатят, да решат своите проблеми и да достигнат до нови нива на разгръщане на личния си потенциал. А авторите на материалите в е-списание “Психика” винаги са били отлични в познаването на своята област и практика. Те формират и развиват теоретични основи, практически аспекти и качествени анализи по теми от света на психологията по начин, достъпен за всички.

Преглеждайки броевете от изминалите години, с удоволствие забелязвам, че е-списание “Психика” се е превърнало от една страна в практическо пособие за психология, а от друга страна, се е разширила неговата тематика и са развити интересни рубрики. Всичко това позволява на “Психика” да върви в крак с времето, което се потвърждава и от увеличаващата се постоянно читателска аудитория.

Мога с увереност да заявя, че е-списание “Психика” с чест издържа всички сложни изпитания във времето, за да се превърне днес във водещо, утвърдено и любимо на всички нас – екип и читатели! 

По повод на празника на “Психика” пожелавам на всички здраве, благополучие, щастие и успехи! Продължавайте да ни следите и очаквайте нови интересни и полезни статии!

автор: психолог Людмила Боянова

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top