Зрял тип мъж

зрял Зрял тип мъж

Първа част на материала може да прочетете тук: КЛИК

Съществуват и мъже, които успешно съчетават в отношенията си с жените и духовната, и еротичната връзка. Те притежават зряла сексуалност. Но и тя се проявява по различен начин, макар и в по-малко вариации.

Херакъл

На него не му е необходимо да се бои от жените -той се е осъществил. Знае цената си, вижда реалните си постижения. Като любовник съчетава сила и нежност, но не му достига изтънченост. Лесно довежда жената до върха на удоволствието, но го интересува само оргазма. Той невинаги разбира защо жените се стремят към кариера, но силните и успешните не го дразнят. А трябва ли да избира между вас и успеха, той винаги ще ви остави на заден план.

 
Орфей

За него вие не сте само сексуален обект, но и личност. Той е способен да ви отдава и тялото, и душата си. Може би няма да постигне забележителна кариера, ако трябва да троши стени с глава. Но е изключително целеустремена личност. За него любовта не е загубена свобода, а намерена. Дарява ви с ярки и дълбоки интимни отношения, с нежен и изобретателен секс.

Модерните и образовани жени,

които сами печелят парите си, се нуждаят от мъж, който да може да върви с тяхното темпо.

Ако един мъж все още е неориентиран в живота, той няма да е добра компания за амбициозната жена. Дамите се нуждаят от силна мъжка фигура в живота си – по-опитна, по-успешна и по-балансирана.

Когато става дума за секс, винаги е по-добре да бъдеш ученик, а не учител. Именно затова връзката с такъв тип мъж означава и по-хубави емоции в спалнята. Уменията в секса се натрупват с времето и практиката. Затова и по-зрелите мъже са с по-усъвършенствана техника в леглото.

Мъжът от зрял тип е имал достатъчно време, за да утвърди егото си. Той вече знае цената си и няма излишни комплекси. Именно затова той не се чувства несигурен и няма нужда да контролира половинката си от страх тя да не му изневери. Той знае, че ревността вреди на връзката. Това също го е усвоил с течение на времето.

Не се опитвайте да оценявате стриктно всички интересуващи ви мъже. В чист вид тези типове не съществуват. У всеки мъж може да откриете противоречиви черти, но да се определи доминиращата все пак е възможно.

Не губете живота си в търсене на своя Орфей. Нито Нарциса, нито Господаря са се родили такива. Те се оформят под влиянието на различни фактори.

Автор: Маринела Младенова, клинична социална работа

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top