зрялЗрял тип мъж

Първа част на материала може да прочетете тук: КЛИК

Съществуват и мъже, които успешно съчетават в отношенията си с жените и духовната, и еротичната връзка. Те притежават зряла сексуалност. Но и тя се проявява по различен начин, макар и в по-малко вариации.

Херакъл

На него не му е необходимо да се бои от жените -той се е осъществил. Знае цената си, вижда реалните си постижения. Като любовник съчетава сила и нежност, но не му достига изтънченост. Лесно довежда жената до върха на удоволствието, но го интересува само оргазма. Той невинаги разбира защо жените се стремят към кариера, но силните и успешните не го дразнят. А трябва ли да избира между вас и успеха, той винаги ще ви остави на заден план.

 
Орфей

За него вие не сте само сексуален обект, но и личност. Той е способен да ви отдава и тялото, и душата си. Може би няма да постигне забележителна кариера, ако трябва да троши стени с глава. Но е изключително целеустремена личност. За него любовта не е загубена свобода, а намерена. Дарява ви с ярки и дълбоки интимни отношения, с нежен и изобретателен секс.

Модерните и образовани жени,

които сами печелят парите си, се нуждаят от мъж, който да може да върви с тяхното темпо.

Ако един мъж все още е неориентиран в живота, той няма да е добра компания за амбициозната жена. Дамите се нуждаят от силна мъжка фигура в живота си – по-опитна, по-успешна и по-балансирана.

Когато става дума за секс, винаги е по-добре да бъдеш ученик, а не учител. Именно затова връзката с такъв тип мъж означава и по-хубави емоции в спалнята. Уменията в секса се натрупват с времето и практиката. Затова и по-зрелите мъже са с по-усъвършенствана техника в леглото.

Мъжът от зрял тип е имал достатъчно време, за да утвърди егото си. Той вече знае цената си и няма излишни комплекси. Именно затова той не се чувства несигурен и няма нужда да контролира половинката си от страх тя да не му изневери. Той знае, че ревността вреди на връзката. Това също го е усвоил с течение на времето.

Не се опитвайте да оценявате стриктно всички интересуващи ви мъже. В чист вид тези типове не съществуват. У всеки мъж може да откриете противоречиви черти, но да се определи доминиращата все пак е възможно.

Не губете живота си в търсене на своя Орфей. Нито Нарциса, нито Господаря са се родили такива. Те се оформят под влиянието на различни фактори.

Автор: Маринела Младенова, клинична социална работа

Последвайте е-списание „Психика“ във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.