дарение

дарениеЛинк за дарение към кампания във фондация Хелп Карма:

https://bg.helpkarma.com/help/601586270404

Здравейте, казвам се Людмила Боянова и съм разведена, с дете на 4 години и нелечимото заболяване множествена склероза.

Всяко боледуване при множествената склероза крие рискове, защото активирането на имунната система, което се случва дори от обикновена настинка, води до унищожаване на нервната система. Това, при множестваната склероза, с течение на годините води до инвалидизиране, а по скалата на Курцке 10 е смърт. Реално обаче смъртта идва преди това – с превръщането в жив труп, неспособен да осъзнава света и да се самообслужва.

Официалните лекарства само забавят тези процеси, но не успяват да ги спрат. Ето защо аз съм на експериментално лечение, което не зная как ще се развие, защото е много ново. Моята мечта е да забавя максимално действието на болестта си, като за целта работя онлайн, за да намаля контактите си с външния свят и риска от боледуване, доколкото е възможно.

От цялото си сърце искам да мога да се съхраня, за да отгледам детето си и да бъда от полза и за обществото.

Винаги съм била борбен човек, който не чака на другите хора, затова създадох фирма, която обаче от години така и не успя да започне да действа.
Причините са финансови, както можете да се досетите.

Аз съм психолог. Идеята ми, която вече е по пътя на своята реализация, включва да събера около себе си екип от хора, с които да работим онлайн и да предоставяме психологични услуги. Такъв екип е събран, на този етап е на доброволни начала. Екипът в едната си част е съставен от хора с ТЕЛК и намираме огромна подкрепа в лицето на останалата част на екипа. Създадох сайт и форум на български език, на който предоставяме безплатни психологически консултации и безплатно е-списание за психология. И още един сайт, различен от първия и на английски език, в който предоставяме безплатни материали на психологическа тематика.

Дотук добре, но това е недостатъчно, за да може да заработи една фирма и да ни помогне от една страна да бъдем полезни на обществото (смятаме да запазим и за в бъдеще безплатния формат на част от труда си), а от друга страна да бъдем полезни и на себе си и да се препитаваме по този начин. Както писах, за мен е важно да мога да огранича контактите си от физическо естество с хората, като ги заменя с работа онлайн и особено сега, на фона на коронавируса, който като и други видове болести за мен е плашещ, заради множествената склероза. Фирмата ми е решение, обаче то е свързано с редица разходи, за да се превърне от сайт в професионална платформа. Трябва да се наемат сървъри и облачни услуги, необходимо е и закупуване на техника и софтуер, за да се подобри качеството на е-списанието и на всичко, което правим и искаме да правим в бъдеще. Нужни са средства за изпълнение на вменени от държавата законови задължения за данъци, осигуровки, ЗБУТ, пожарна безопастност и други.

Сумата, която е необходима за старт на фирмата ми, е непосилна за мен и за екипа – моля, помогнете! Дори и малка сума да дарите, това е от огромно значение! Даренията се извършват чрез фондация Хелп Карма като последвате линка:

 https://bg.helpkarma.com/help/601586270404

Автор: Людмила Боянова (психолог и икономист)

Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.