Да си поговорим за карантината без черногледство

карантинатаНяма да ви занимавам с неприятните статистики за карантината – за това се грижат видове генерали.

Карантината е неприятна в много отношения, но след като е наложителна, защо пък да не извлечем най-доброто от нея? Колко пъти сме се жалвали, че имаме два почивни дни и докато ошетаме, наготвим и изперем и те свършили… Е, сега имаме време за всички онези неща, за които само сме мечтали до скоро.

Сега е моментът да жените да направят всички маски за лице и коса, дето все им се канят. Сега е моментът да разчистите основно гардероба. А от старите дрехи, които вече не носите, може да сътворите чудеса. В YouTube има куп интересни клипчета какво може да сътворите от неизползвани дрехи, стари кутии и други непотребни неща, които се намират във всеки дом. Да не говорим, че можете да въвлечете и децата да творят с вас. Така им организирате креативни игри, помагате им да развият фантазията си и им давате вниманието си.

Освен това сега е моментът да прочетете онази книга, за която все нямате време, да си пренаредите старите снимки, да си отспите на воля. А защо не и да научите нещо ново?!

Да, карантината има много негативи, но така или иначе не можем да я избегнем. Защо тогава не извлечем позитивното от нея?

Автор: Цветана Вълчанова, водеща семинари

Последвайте е-списание „Психика“ във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.

Следва:
"Женската красота трябва да се дава на мъжете с чаена…
Cresta Posts Box by CP
BulgarianEnglish
Scroll to Top