карантината

карантинатаНяма да ви занимавам с неприятните статистики за карантината – за това се грижат видове генерали.

Карантината е неприятна в много отношения, но след като е наложителна, защо пък да не извлечем най-доброто от нея? Колко пъти сме се жалвали, че имаме два почивни дни и докато ошетаме, наготвим и изперем и те свършили… Е, сега имаме време за всички онези неща, за които само сме мечтали до скоро.

Сега е моментът да жените да направят всички маски за лице и коса, дето все им се канят. Сега е моментът да разчистите основно гардероба. А от старите дрехи, които вече не носите, може да сътворите чудеса. В YouTube има куп интересни клипчета какво може да сътворите от неизползвани дрехи, стари кутии и други непотребни неща, които се намират във всеки дом. Да не говорим, че можете да въвлечете и децата да творят с вас. Така им организирате креативни игри, помагате им да развият фантазията си и им давате вниманието си.

Освен това сега е моментът да прочетете онази книга, за която все нямате време, да си пренаредите старите снимки, да си отспите на воля. А защо не и да научите нещо ново?!

Да, карантината има много негативи, но така или иначе не можем да я избегнем. Защо тогава не извлечем позитивното от нея?

Автор: Цветана Вълчанова, водеща семинари

Споделете в:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите правила за GDPR трябва да бъдат прочетени и приети.
Този формуляр събира вашето име (ник) и имейл, така че да можем да следим коментарите, поставени на сайта - Повече информация.