ЧРД на е-списание Психика – 2г.-от психолог Боянова

е-списание ЧРД на е-списание Психика

Скъпи приятели на е – списание Психика,

Изминаха цели две години откакто сме заедно. Благодаря Ви, че през цялото това време Вие бяхте заедно с нас и ни подкрепяхте, давахте ни идеи за развитието на Психика и бяхте нашето вдъхновение! От своя страна ние се старахме списание Психика да бъде именно такова, каквото Вие пожелахте да е. За изминалото време Психика постигна много, но несъмнено най-голямото постижение сте Вие – редовните читатели.

От кухнята на списанието мога да Ви поднеса информацията, че ние планираме да продължим и за в бъдеще да поддържаме безплатната псих. консултация във форума ни. Групата ни във Фейсбук, която е своеобразна работилница за справяне със стреса ще продължи да Ви носи подкрепа, а в работилницата за стартиращ бизнес, онези от Вас, които се интересуват от по-добри доходи, ще могат да се научат как да стартират свой бизнес и да превърнат плановете си в успех. И това не е всичко. Ние ще продължим да се вслушваме във Вашите идеи, да реализираме най-добрите сред Вашите предложения. Ще продължим и за в бъдеще заедно с Вас да решаваме как да продължим нататък.

Аз се надявам да ни помогнете по пътя напред и вярвам, че заедно можем да се сплотим и да изградим едно различно виртуално пространство, където не само всички ние да се подкрепяме в трудни моменти, да се забавляваме в хубавите, но и в рамките на което да направим нещо полезно и неповторимо.

Искрено ваша: психолог Людмила Боянова 

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

 

Scroll to Top