ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Е-СПИСАНИЕ “ПСИХИКА”- 2г. – психолог Коева

списание ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Е-СПИСАНИЕ “ПСИХИКА”

Честит рожден ден, е-списание за психология “Психика”! За мен е удоволствие втора година да имам възможността да съм част от екипа на е-списанието и да бъда полезна на Вас, читателите. Мисля, че изминалата година беше продуктивна за мен, Людмила и Цветана. Обратната връзка, която редовно получаваме от Вас в социалните мрежи, ни показва, че се движим в правилната посока и това ни стимулира да продължаваме да се развиваме и да Ви радваме с още по-добри статии от областта на психологията.

Лично аз приемам като мисия участието ми не само в е-списанието, а и във форума за психология, където имаме вече достатъчен брой потребители, за да заявим, че чувстваме удовлетвореността от добре свършената работа. Най-голямата ми награда е, когато съм успяла да помогна на някой със съвет, насока, емоционална подкрепа. Редовните ни читатели знаят, че скоро стартирахме и работилници, които разработваме ежедневно. Всеки е добре дошъл в тях.

Очаквайте още изненади от екипа ни! Гарантирам, че няма да останете разочаровани.

Пожелавам на себе си и на екипа здраве и вдъхновение за още повече работа! Докато Вие, нашите читатели, сте с нас, ще работим все по-усърдно, за да задоволяваме желанията и интересите Ви. Гордеем се, че е-списание за психология “Психика” четат стабилно около 1000 човека месечно.

Благодарим Ви за доверието!

Автор: психолог Мария Коева

Четете е-списание “Психика” на сайта ни: КЛИК

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: 

https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top