Кой е истинският виновник за вихрещите се психопати?

психопати Доста психопати вилнеят. Едно невинно момиченце от Сотиря си отиде по един жесток начин, убито по данни на медиите от Мартин Трифонов. Смъртта на детето потресе цяла България. По традиция, институциите започнаха да си прехвърлят топката “на кой е вината”, че един изверг – рецидивист, е извършил ОТНОВО престъпление, но този път по-жестоко от предишното, като е освен изнасилване, този път и е УБИЛ. 

Някакви психиатри писнаха, как те не са виновни,

защото училището е виновно и не си било свършило работата.

Нека да им напомня, че психопатията (на която смениха името с по-благозвучно в МКБ) е НЕЛЕЧИМА. Не само в България, а в света.

Психопатия може да се прояви още в детството. Моля психиатрите, които смятат, че са открили “превенция”, приложима от учители и училищни психолози, да го споделят с колегите си в световен мащаб. Ако не могат, то моля да не се петни и ползва като отдушник за болни проблеми за пореден път учителите и психолозите, работещи в системата на родното образование.

Сега, след като е модерно да се търси вина, нека да се огледаме в реалния виновник. Той или пък тя не е родом от България. Сигурно дори не знае къде се намираме на картата. Това са мъже и жени, устремили се към политическите върхове на ЕС, използващи за целта псевдохуманистка позиция, според която смъртните и доживотните присъди не са необходими за тежки престъпления с доказан извършител.

Тези лица, веднъж избрани, придобиват власт да налагат популизма си в рамките на ЕС, но вече под формата на задължаващо законодателство. Затова ние в родното ни законодателство, нямаме смъртна присъда и нямаме право да я върнем. Нещо повече. Заговори се и за отмяна и на доживотната присъда.

Резултатът от този европейско-политически популизъм е СТРАШЕН. Всъщност, косвено кръвта на жертвите от подобна липса на закрила на обществото от психопати, е по ръцете на въпросните дами и господа европейски политици. Принуждавани сме да живеем в страх от освобождавани периодично от затворите лица, които са психопати, т.е. НЕЛЕЧИМИ случаи УБИЙЦИ, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще УБИВАТ ПАК И ПАК. Ние като държава, сме принуждавани да ги пускаме от затворите в името на нечия политическа кариера в далечната чужбина. 

Защо не се споменават тези виновници?

Защо на тях да им се разминава, а на плещите на учители и училищни психолози да се стоварват невъзможни изисквания да се справят с психопати? Това ли и им е работата? Или май беше друга. 

Тези виновници-чуждестранни политици, продали морала и съвестта си в името на политическата си кариера, се опитват да обяснят, как психопатите трябва да са на свобода, защото горките психопати страдали. И защото наказанията като смърт и доживотен затвор не помагали и не били ефективни, затова нека да пуснат психопатите от затворите, че да УБИВАТ ОТНОВО на воля. Точно това се случва. Психопатите чинно убиват отново, защото както вече писах, това е НЕЛЕЧИМО състояние. В същото време за жертвите на убийствата какво- за тях е НИЩО! Нищо и за убитите хора, които са жертва на вече освободените от затворите същите тези психопати.

За сажаление не можем да върнем вече убитите. Но като общество, ако искаме да си говорим за виновници и за превенция, то трябва да се събере смелост и да се заговори най-накрая, че ПСИХОПАТИЯТА Е НЕЛЕЧИМА и че психопатите НИКОГА не трябва да бъдат допускани да се върнат обратно в обществото, защото ТЕ ЩЕ УБИЯТ ОТНОВО. Когато това се случи, вече ще може да се говори за РЕАЛНА ПРЕВЕНЦИЯ, а не за празнодумството, на което до сега сме свидетели!

автор: психолог Людмила Боянова

Последвайте е-списание “Психика” във Facebook на: https://www.facebook.com/psihika.spisanie/

Scroll to Top