БЕЗПЛАТНО
увереност

Придобиване на увереност

Придобийте увереност в себе си и научете как да управлявате своя живот. Този тренинг ви предоставя техники и стратегии, които ще ви помогнат да преодолеете бариерите, които ограничават вашето лично развитие и потенциал.

Очаквайте скоро
стрес

Справяне със стрес

Стрес, дистрес, еустрес- какви са разликите между тях и как не само да се справите с натоварването и с последиците от него, но и да обърнете нещата в своя полза.

Очаквайте скоро
хипноза

Хипноза и автохипноза

Механизъм на възникване на хипнозния транс, способи за управляване на автохипнозното самовнушение и представяне на силата на самовнушението и други.

Очаквайте скоро
медитация

Техники за медитация

Точен способ на действие на медитативния транс. Специфични техники за медитативното състояние. Впрягане на мисълта и волята за постигане на личните цели.

Очаквайте скоро
сънища

Тълкуване на сънищата

В сънищата се съдържат много символика и послания, разкриващи най-различни неща. Чрез методите на тълкуване на сънища в психологията се разгръща тяхното скрито значение.

БЕЗПЛАТНО

Осъзнато сънуване (ОС)

При осъзнато сънуване човек контролира сюжета на своя сън и съзнателно го направлява. Представяме начини как да се озовем в осъзнат сън, да го управляваме и да го запомним.

Scroll to Top